hu de
Szerződési feltételek

Szerződési feltételek

Termékválasztás
A vásárlónak lehetősége van a web áruházból termékek választására ill. megrendelésére. 
Minden egyes termék esetében termékleírás áll rendelkezésre. 
A vásárló rá tud kattintani a kiválasztott termékre, amelyet egy virtuális kosárba helyez és a vásárlás végén összeállítást talál a kiválasztott termékekről, a hozzátartozó Áfa összegéről és a szállításhoz tartozó fuvarköltségekről. 
A rendelés elküldése előtt lehetővé tesszük, hogy leellenőrizhessék a rendelésük helyességét. 
Különös tekintettel az árakra és a mennyiségekre, és ezeket javíthatják is. 
A kosár automatikusan kiszámítja a végösszeget.

A rendelés elküldése
Ha elkészült a termékek kiválasztásával, akkor egyszerűen klikkeljen a "megrendelés" gombra baloldalon a navigációban, vagy a kosár oldalán. Ezt követően tájékoztatjuk a szükséges szállítási adatokról. Kérjük, olvassa el figyelmesen az "Általános Internet-kereskedelmi Üzleti Feltételeinket" is, melyet a megrendelés elküldésével elfogad. Azután már csak a teljes címet kell megadni. A megrendelés elküldése és beérkezte után visszaigazoljuk a megrendelést és tájékoztatjuk, hogy mikor fogja az árut megkapni. Ezzel kapcsolatban kérjük, olvassa el a rendelkezésre állás című pontot is.

Árak
A rendelés időpontjában érvényes listaárak az érvényes árak, amelyeket az internetes oldalon, a termékek mellett találnak. 
Az egyes termékek árai a termékekhez tartozó sorban található. Az árak nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák és ezek az árak nem tartalmazzák a szállítás és utánvét költségét sem. 
Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. A Hun-Tools Kft. ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatja a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően vagy még egyszer megerősíti a megrendelést vagy bármely fél elállhat a szerződéstől.

A rendelések feldolgozása
A rendelések 48 órán belül kerülnek feldolgozásra

Visszaigazolás
Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. A rendelés során, egy automatikus e-mailt kap a rendelés beérkezéséről és később egyet a konkrét szállítási időpontról. Telefonos egyeztetés végett hívja az ügyfélszolgálatot vagy a fejlécen található telefonszámok bármelyikét.


Fizetési feltételek
  • Utánvét:
Utánvéttel történő szállítás esetén az utánvételi összeget a küldemény átvételekor fizeti készpénzben a speditőr felé.
  • Átutalás:
Átutalás esetén előre kérjük a végösszeget bankszámlánkra fizetni, amint a fizetés megérkezett a bankszámlánkra, a szállítás megtörténik
  • Készpénz:
Személyes átvétel debreceni irodánkban lehetséges hétfőtől péntekig 8-15 óra között.

A szállítástól elállás:
Ha a Hun-Tools Kft a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni, valamint a megrendelő által fizetett összeget legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. 
A Hun-Tools Kft nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú. 
A Hun-Tools Kft jogosult árban és minőségben megegyező árut szállítani, amennyiben a megrendelt áru nem elérhető.

A termék visszaküldése:
A terméket csak eredeti, nem használt állapotában, vagy az eredeti vagy az ahhoz hasonló a termék szállítás közbeni sértetlenségét biztosító csomagolásban veszünk vissza.
Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia:
A megrendelő a szerződéstől tizennégy munkanapon belül írásban indokolás nélkül elállhat. Az elálláshoz a nyilatkozaton túl más cselekményt a vevő nem köteles tenni. 
Az elállási nyilatkozat formanyomtatványát a rendelés során automatikusan megküldjük. 
A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette 
A fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától számított tizennégy napon belül köteles a terméket visszajuttatni, azaz maximum a kézhezvételtől számított huszonnyolc napon belül! 
Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. 
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. 
Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő. 
Portós csomagot nem veszünk vissza.
Elállási nyilatkozat letöltéseElállási nyilatkozat letöltése
Tulajdonjogi kikötés
A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad.
Adatvédelem
A Hun-Tools Kft .a megadott adatokat a megrendelés ügyintézéséhez kéri be, dolgozza fel, tárolja és használja. Az adatokat harmadik személy részére nem adjuk ki.
A szerződés jellege
A fenti feltételek mellett létrejövő szerződés távollévők között írásban létrejött szerződésnek minősül, melyet a megrendelést követően a Hun-Tools Kft. egyedi azonosítóval ellátva iktat, minimum 5 évig megőriz, így az utólagos hozzáférés is biztosított.
vhm-marovhm-marovhm-marovhm-maro